Floris Gerts has been following me since 2020. I highly recommend this coach for his seriousness, the training sessions follow my development and my goals. Floris gives you a taylor made coaching to achieve your goals.

Theo Bonnet

Communicatie is key, en dat heeft Floris ontzettend goed begrepen. Door uitgebreid contact weet ik altijd wat ik die dag moet doen om maximaal te verbeteren, zelfs als er last minute aanpassingen nodig zijn.

Sjoerd te Neijenhuis

Goede trainingschema’s met duidelijke uitleg en regelmatig contact. Tevens prettig in de omgang. En hij weet waar hij over praat.

Etienne van Poecke

Floris gebruikt zijn eigen ervaring als profwielrenner om trainingen op maat samen te stellen voor jouw persoonlijke doelen. Hij kent de valkuilen en helpt je als je tegen problemen aan loopt. Erg fijne en goede begeleiding!

Jay Sprenger

Mijn samenwerking met Floris Cycling helpt mij te presteren op hoger niveau en laat mij groeien als wielrenner. Door een combinatie van ervaring, wetenschappelijk inzicht en goede communicatie helpt Floris Gerts mij de volgende stap te maken.

Ik werk nu ruim anderhalf jaar samen met Floris Gerts als mijn trainer/coach en ik ben vanaf het begin zeer tevreden geweest. Floris biedt mij als jonge renner met ambitie naast een wetenschappelijk onderbouwd trainingsschema ook de ervaring van het pad dat hij zelf als renner heeft bewandeld.

Ruben van Randeraat