Don’t rely on motivation. Motivation will change your day. Habits will change your life. Build a system of habits.

Intensieve begeleiding

Bij begeleiding denk je gelijk aan een trainingsschema, echter is dat pas het begin. Veel belangrijker is hoe je dit schema uitvoert. Daarvoor moet je antwoorden hebben op vragen als: Wat is het doel van de training? Welk gevoel wil je tijdens training hebben? Welke invloed heeft voeding op training en herstel?

Je traint hard voor de wedstrijd. Je hebt goede benen maar haalt er niet uit wat erin zit, of je hebt alweer pech. Op systematisch wijze een wedstrijd benaderen en deze op dezelfde manier analyseren zullen je nieuwe inzichten geven.

Op de fiets of tijdens je maatschappelijke carrière, uiteindelijk ben jij degene die het gaat doen. Tijdens deze begeleiding worden jou tools en gesprekken geboden om van jezelf te leren. Hierdoor ga je meer op jezelf vertrouwen en kies jij jouw pad de naar de top.

 

Floris Gerts

Toegespitst op begeleiding van wielertalent. Ex-professioneel wielrenner en momenteel ook werkzaam als arts-assistent bij de orthopedie.

 

Van Swift tot het BMC Racing team

Vanuit het schaatsen maakte ik kennis met topsport. In de zomer fietste ik regelmatig maar toen 18 jaar werd ben ik mij gaan richten op het wielrennen. In combinatie met een studie Geneeskunde aan de Universiteit in Leiden heb ik mijn wielercarrière weten uit te  bouwen van het ‘lokale’ L.R.T.V. Swift tot het voormalige World Tour BMC Racing Team. Topsport kent pieken en dalen maar de passie is altijd hetzelfde gebleven.

 

Waarom trainer geworden?

In mijn laatste jaar als professioneel wielrenner waardeerden andere sporters als ik vertelde over topsport. In 2019 ben ik daarom begonnen met het coachen van verschillende wedstrijdrenners. Met name het delen van kennis en inzichten en hier over discussiëren met renners maakt het begeleiden erg interessant. Sportieve doelen vragen om de juiste voorbereiding en omgeving. Daar draag ik graag aan bij.

Interesse? Laat het weten!

info@floriscycling.nl