Don’t rely on motivation. Motivation will change your day. Habits will change your life. Build a system of habits.

Coaching

Minder twijfels en een positieve kijk op de toekomst zullen je beter laten presteren. Echter is dit niet vanzelfsprekend als je het maximale uit jezelf wilt halen. Op de fiets of tijdens je maatschappelijke carrière, uiteindelijk ben jij zelf de persoon die het gaat doen. Tijdens deze begeleiding worden jou tools en gesprekken geboden om van jezelf te leren. Hierdoor ga je meer op jezelf vertrouwen. Bij deze coaching staat jouw fysieke en mentale gezondheid centraal met als doel deze in stand te houden of te verbeteren.

 

Floris Gerts

Toegespitst op begeleiding van wielertalent. Voormalig beroepswielrenner. Met werkervaring als arts-assistent binnen de orthopedische chirurgie, interne geneeskunde en ouderengeneeskunde. Nu werkzaam als huisarts in opleiding.

 

Van Swift tot het BMC Racing team

Vanuit het schaatsen maakte ik kennis met topsport. In de zomer fietste ik regelmatig maar toen 18 jaar werd ben ik mij gaan richten op het wielrennen. In combinatie met een studie Geneeskunde aan de Universiteit in Leiden heb ik mijn wielercarrière weten uit te  bouwen van het ‘lokale’ L.R.T.V. Swift tot het voormalige World Tour BMC Racing Team. Topsport kent pieken en dalen maar de passie is altijd hetzelfde gebleven.

 

Waarom trainer geworden?

In mijn laatste jaar als professioneel wielrenner waardeerden andere sporters als ik vertelde over topsport. In 2019 ben ik daarom begonnen met het coachen van verschillende wedstrijdrenners. Met name het delen van kennis en inzichten en hier over discussiëren met renners maakt het begeleiden erg interessant. Sportieve doelen vragen om de juiste voorbereiding en omgeving. Daar draag ik graag aan bij.

Interesse? Laat het weten!

info@floriscycling.nl