Waarom een bikefit?
Voor elk type renner is een persoonlijke fietspositionering het belangrijkste onderdeel van de voorbereiding op een maximaal fietsresultaat. Om te winnen moet je kracht maximaal kunnen omzetten in snelheid. Daarom zoeken we de hoeken op waarin jij het best je kracht kwijt kunt. Om blessures zoals zadelpijn te voorkomen is een comfortabele houding nodig zodat peak belastingen op spiergroepen, gewrichten of contactoppervlakten voorkomen worden.

STT 3DMA bewegingsanalyse
Door middel van 4 camera’s is het mogelijk om van het hele lichaam een analyse te maken tot in de kleinste details. Ook de maten van de fiets kunnen gemeten worden zodat niet alleen deze maten bewaard blijven maar ook zodat een andere fiets gelijk kan worden afgesteld. Hierdoor kan je op verschillende fietsen toch een gelijke houding hebben.

Wat kunt u verwachten?
– Musculoskeletaal onderzoek (stand en mobiliteit)
– Opmeten oude afstellingen fiets
– Meting en afstellen van schoenplaatjes
– Bewegingsanalyse STT 3DMA
– Opmeten nieuwe afstellingen fiets
– Rapport met fietsmaten.

Het is mogelijk dat grote aanpassingen wenselijk zijn.
Raas Bikes kan deze aanpassingen voor u verzorgen, mogelijk blijft de fiets nog even in de werkplaats.

Waar?
In samenwerking met Raas Bikes, de wielerspecialist in Leiden, biedt Floris Cycling u een professionele fietspositionering aan. Het is juist door deze samenwerking dat u gelijk advies kunt verwachten over alles dat met uw fiets te maken heeft. Daarnaast kunt u altijd een lekker kopje koffie krijgen. Een echte wielrenner is immers niets zonder een goede koffie!

Interesse? Neem contact op!

info@floriscycling.nl